Voor business & de buurt: de Zuidas Borrel

Date : 12/07/2019

Eind augustus vindt de eerste editie van een nieuw initiatief van restaurant Limon plaats op het Gershwinplein: De Zuidas Borrel. Het restaurant profileert zich als ontmoetingsplek voor mensen met verschillende achtergronden en richt zich met dit evenement op het samenbrengen van de zakelijke Zuidas en de buurt.

Het Gershwinplein (via Zuidas.nl)

Op het Gershwinplein komt de mix functie van de gemengde stadswijk Zuidas samen. De afgelopen jaren zijn steeds meer woontorens opgeleverd: onlangs zijn de deuren van Xavier geopend. Naast midden en hoogsegment vind je in de wijk ook sociale huur. Via de brug aan het plein komt Buitenveldert de Zuidas binnen en andersom. De bankjes op het plein maken het een geliefde plek voor jong en oud om neer te strijken in de zon. Naast oudgedienden als Crowne Plaza en sterrenrestaurant Bolenius heb je tegenwoordig een gevarieerd aanbod in verschillende segmenten. ”De wijk bruist” aldus Limon.

Het restaurant richt zich op het samenbrengen van verschillende werelden. Op 30 augustus zetten ze met het evenement op het Gershwinplein een extra stap naar de buurt. Vanaf 11:00 wordt het plein ingericht met een springkussen en kunnen kinderen zich laten schminken. Later op de middag barst de borrel los en kan men rekenen op ”hoogstaande gastronomische verwennerij” en een vol muzikaal programma verzorgd door Amsterdams collectief Happy Feelings. Ook de mensen die niet op de Zuidas wonen of werken zijn welkom om te komen proeven van sfeer van ”het stadsdeel van de toekomst”.

De Zuidas Borrel vindt plaats op 30 augustus vanaf 11:00. Klik hier voor meer informatie.

Restaurant Limon