Team

OLIVIER OTTEN

Olivier Otten (Haarlem, 1970) is directeur van Stichting Hello Zuidas sinds de oprichting in december 2011. Daaraan voorafgaand was hij vanaf 2006 directeur en verantwoordelijk voor de heroprichting van WTC Amsterdam Business Club. Vanaf 2009 ging hij naast zijn werkzaamheden voor het WTC Amsterdam werken als programma directeur bij Amsterdam Bright City. Olivier stond met de VU, ABN Amro en met het WTC aan de wieg van programma’s over filosofie, literatuur, film, muziek en zaken doen op de Zuidas. Hij werkte eerder als communicatiestrateeg voor Saatchi & Saatchi en FHV BBDO. Olivier studeerde Bedrijfskunde in Oxford, Groningen en Barcelona.

Merel de Groot

Merel de Groot (Wageningen, 1981) is sinds januari 2018 Projectleider Levendigheid van Hello Zuidas. Vanuit deze rol helpt zij bij het (mede) organiseren en creeren van inspirerende en verbindende evenementen ter verlevendiging van Zuidas. Daarnaast is Merel voorzitter van het horecaoverleg en het winkeliersoverleg en lid van de redactieadviesraad van het Hello Zuidas Magazine. Voorafgaand aan deze functie was Merel ondernemer en hielp zij bedrijven met de ontwikkeling en concretisering van hun visie op de toekomst van de stad. Merel is afgestudeerd als theaterregisseur aan de Academie voor Theater en Dans en won in 2008 De Ton Lutz Prijs voor grootst afstuderend regietalent.

MARYSE DE OLIVEIRA MARTINS

Maryse de Oliveira Martins (Leiden, 1978) werkt sinds juli 2018 als projectleider mobiliteit en bereikbaarheid bij Hello Zuidas. Vanuit deze rol is zij onder meer verantwoordelijk voor het programmamanagement van Slimmer en Duurzaam. In dit programma werken Hello Zuidas, de Taskforce Bereikbaarheid, de gemeente Amsterdam Zuidas en de Green Business Club Zuidas samen aan een beter bereikbare Zuidas. Maryse is ook secretaris van de Taskforce Bereikbaarheid. Eerder werkte Maryse als partnerships manager in de internationale samenwerking. Sinds een aantal jaar is zij werkzaam in duurzaamheid en duurzame mobiliteit. Maryse studeerde Communicatie aan de Hanzehogeschool Groningen en Politicologie aan de Universiteit van Amsterdam.

Floor Beeren

Floor Beeren (1993) is sinds augustus 2017 werkzaam bij Hello Zuidas als junior programmamanager. Vanuit deze rol is zij betrokken bij alle pijlers van Hello Zuidas, waaronder Levendigheid en Duurzaamheid. Zij is onder meer secretaris van het Winkeliersoverleg en het Horecaoverleg en medeverantwoordelijk voor de sociale media van Hello Zuidas. Floor studeerde Liberal Arts & Sciences aan University College Utrecht en heeft in 2017 haar masterdiploma Economische Geografie behaald. Als onderdeel van haar opleiding heeft ze onder meer stagegelopen bij de Netherlands Foreign Investment Agency in de Verenigde Staten.

JESSICA BEKKER

Jessica Bekker (Amsterdam, 1979) werkt sinds januari 2018 als Projectleider Openbare Ruimte & Veiligheid. Zij is onder meer voorzitter van het Veiligheidsplatform en het Beheer- en verkeeroverleg. Eerder werkte Jessica als public affairs officer, en als programma manager voor water- en sanitatieprojecten in Afrika en Azië bij maatschappelijke organisaties. Daarnaast maakt zij beeldende kunst in 3D, veelal met keramiek. Jessica studeerde Wijsbegeerte aan de Universiteit van Amsterdam.

MARJA CINO

Marja Cino (1962) werkt sinds februari 2013 bij Hello Zuidas in de functie van Office Manager van Hello Zuidas en assisteert zij de directeur. Marja is het gezicht van de receptie en het Servicepoint van Hello Zuidas. Naast lopende office managementzaken is zij onder meer verantwoordelijk voor het relatiebestand. Zij werkte eerder langere tijd bij The Royal Bank of Scotland. Marja heeft de directie secretaresse opleiding bij Schoevers gedaan.

Romy Lange

Romy Lange (1986) is eigenaar van het bedrijf Zuidas Publishers en sinds 2012 hoofdredacteur van het Hello Zuidas magazine. Zij coördineert en verzorgt alle redactie en acquisitie voor het blad. Door haar werkzaamheden voor Hello Zuidas heeft zij een groot netwerk op de Zuidas opgebouwd. Romy werkt ook voor andere opdrachtgeveres naast Hello Zuidas. Romy heeft Journalistiek in Utrecht gestudeerd.