Novotel Amsterdam City laat kinderharten sneller kloppen tijdens Jumping Amsterdam

Date : 22/11/2018

Amsterdam, 22 november 2018 – Op zondag 27 januari aanstaande vindt de Novotel Jumpertjes Kinderochtend plaats tijdens Jumping Amsterdam in de RAI. Deze ochtend staat in het teken van actie en entertainment voor kinderen: van 08.30u tot 11.30u kunnen zij zich uitleven in en rond de piste. Tijdens deze ochtend wordt de brug geslagen tussen topsport en een laagdrempelige kennismaking met de paardensport. Novotel Amsterdam City is sponsor van het onderdeel wat zich specifiek richt op kinderen. 

Novotel Jumpertjes Kinderochtend
Jumping Amsterdam slaat met de Novotel Jumpertjes Kinderochtend een brug van topsport naar een laagdrempelige kennismaking met de paardensport. De programmering bevat wedstrijdelementen met veel actie en snelheid. Zo kunnen kinderen in de piste kijken naar een clinic van Britt Dekker, is er een mooie kür op muziek en vindt er een superspannende Paard & Pony-relais plaats tussen ruiters uit de topsport en kinderen. Daarnaast mogen kinderen zelf het springparcours van de wedstrijd in de piste verkennen en kan er -uiteraard- geknuffeld worden met en gereden worden op leuke pony’s.

Samenwerking Novotel Amsterdam City en Jumping Amsterdam
Grote sponsor van de kinderochtend is Novotel Amsterdam City. Deze Amsterdamse vestiging van de Accor keten is razend enthousiast over de samenwerking met Jumping Amsterdam. Dirk Beljaarts, General Manager bij Novotel Amsterdam City: “Trots zijn wij op ons partnership met Jumping Amsterdam. Niet alleen delen we samen veel ambities, ook hechten we waarde aan dezelfde thema’s. Ons hotel ligt midden in het business district van Amsterdam: de Zuidas. De dynamiek die onze stad met zich meebrengt qua mensen, cultuur en evenementen is prachtig. Dat willen wij met zoveel mogelijk mensen delen. Met onze bijdrage, de Novotel Jumpertjes Kinderochtend, willen wij met dit typisch Amsterdamse evenement zoveel mogelijk mensen doen opbloeien. Wij concentreren ons die dag op de kinderen. Niet alleen omdat zij dit verdienen, maar ook omdat iedere ouder opbloeit van een enthousiast kind. En voor al dat enthousiasme, daar doen we het voor.”

Irene Verheul, projectmanager Jumping Amsterdam: “Alle mooie elementen uit de topsport, entertainment en Amsterdam komen samen bij Jumping Amsterdam. Het is een evenement waarvan je de sfeer eens in je leven geproefd moet hebben; een sfeer die zich moeilijk in woorden laat vatten. Wij zetten ons enorm in om dit evenement toegankelijk te laten zijn voor iedereen, dus ook voor ouders met (jonge) kinderen. Dit jaar komen de beste ruiters ter wereld naar Amsterdam; het neusje van de zalm binnen de hippische topsport. Kinderen hebben de gelegenheid om hun grote held te ontmoeten, om pony te rijden, om nieuwe dingen te leren. Wij willen kinderen inspireren om het beste uit zichzelf te halen; we willen ze verrassen, uitdagen en vermaken. Dat is precies wat we doen tijdens de Jumpertjes Kinderochtend op zondag 27 januari en we zijn heel blij dat Novotel Amsterdam City dit mogelijk maakt.”

Meer informatie over de Novotel Jumpertjes Kinderochtend is te vinden ophttps://www.jumpingamsterdam.nl/evenement/kinderochtend/