Blue Boat Company

Er is geen betere manier om Amsterdam te bewonderen dan vanaf het water en tijdens onze toeristische rondvaarten maakt u kennis met alle hoogtepunten van de stad – de beroemde 17e -eeuwse grachtenpanden & pakhuizen uit de VOC-tijd, maar ook het Amsterdam van vandaag met het muziekgebouw aan het IJ aan de hippe, moderne Piet Heinkade.

Blue Boat Company is gespecialiseerd in zowel zakelijke als privé cruises. Onze vloot van 15 schepen omvat ook een aantal schepen met flexibel meubilair. Hierdoor kunnen we elke denkbare opstelling maken: van een luxe sit-down dinner aan één grote tafel naar een staande receptie.

Ook voor een transfer met bijvoorbeeld een informele borrel aan boord zijn onze schepen uitermate geschikt: haal uw gasten op bij de Rai na een congres en breng ze – onder het genot van een leuke sightseeing cruise en een lekker drankje/hapje naar de dinner locatie of naar het hotel.

Daarnaast zijn veel onze schepen ook nog eens elektrisch aangedreven – dat is heerlijk stil, een ook nog eens heel schoon!

Stadhouderskade 30 | 1071 ZD Amsterdam | Telefoon: +31(0)20 6791370 | info@blueboat.nl | www.blueboat.nl