Maand gratis Park & Bike voor Zuidasmedewerkers

Date : 05/04/2019

Wilt u kennismaken met de voordelen van de deelfiets? Wilt u buiten het kerngebied parkeren en het laatste stukje fietsen naar uw werk? Hello Zuidas stelt hiervoor twee probeeracties beschikbaar aan haar members.

Probeeractie Hello-Bike
Een maand lang kunnen memberorganisaties van Hello Zuidas zich aanmelden voor gratis gebruik van de Hello-Bike! Het aanbod geldt het hele jaar en u bepaalt zelf in welke maand. Hello-Bike is de gezonde en duurzame mobiliteitsoplossing voor de belangrijkste zakelijke districten van Nederland. Het reserveren, openen, sluiten en stallen van een Hello-Bike gaat eenvoudig via de Hello-Bike app.

Probeeractie Hello Park & Bike
Komt u met de auto naar Zuidas en wilt u de deelfiets voor de ‘last mile’ ervaren? Dan kunt u dit aanbod combineren met een maand gratis parkeren bij de RAI. Gegarandeerd parkeerplek, eenvoudig parkeren met kentekenherkenning en niet meer vaststaan in Zuidas maar met de fiets de files voorbij. Op deze manier kunnen we het lokale wegennetwerk in Zuidas ontlasten en de CO2 uitstoot in het gebied verminderen.

Waarom meedoen?
Met dit aanbod onderzoekt Hello Zuidas in hoeverre het gebruik van de deelfiets in combinatie met de parkeerfaciliteit bijdraagt aan de bereikbaarheid van Zuidas. Dat is van groot belang in verband met de werkzaamheden van Zuidasdok en gebiedsontwikkeling van Zuidas.

Meer informatie & inschrijven?
Het aanbod geldt het hele jaar en u bepaalt zelf in welke maand. In overleg met uw werkgever wordt de meest geschikte actiemaand gekozen. Wilt u dat wij contact opnemen met uw HR of Facility collega dan vernemen we dat graag. Het aanbod is geldig t/m december 2019. U kunt uw organisatie opgeven door dit formulier in te vullen! Heeft u nog vragen over deze actie? Dan kunt u mailen naar maryse.martins@hellozuidas.com.

Klik hier voor de voorwaarden van deze actie.