Zuidasopening ARTZUID 2019 (member only)

Graag nodigen we u uit voor de Zuidasopening ARTZUID 2019 op dinsdag 28 mei. Samen met andere members kunt u op deze middag het Zuidasgedeelte van de ARTZUID-route bekijken.

ARTZUID 2019
De zesde editie van ARTZUID vindt plaats van 17 mei tot en met 15 september 2019. De Amsterdam Sculptuur Biënnale presenteert een belevingstentoonstelling met tachtig kunstwerken op een 2,5 km lange route door Amsterdam Zuid. Hello Zuidas is sinds haar oprichting trots partner van Stichting ARTZUID.

Programma 28 mei
Hello Zuidas en Stichting ARTZUID verwelkomen u graag om 16:00 uur bij La Lotteria, het horecaetablissement in het gebouw van de Goede Doelen Loterijen, waar kunsthistoricus en ARTZUID-samensteller Jhim Lamoree een openingswoord zal houden. Hierna zullen we onder leiding van diverse gidsen langs de kunstwerken in Zuidas wandelen. Tijdens de wandeling krijgt u tevens een toelichting van fotograaf Jeroen Swolfs over zijn expositie ‘Streets of the World’ aan de Arnold Schönberglaan. Eindpunt is bij Crowne Plaza, waar we de middag voortzetten onder het genot van een hapje en een drankje op het terras grenzend aan het Gershwinplein. Vanaf hier hebben we uitzicht op de blikvanger van Zuidas: een imposant ‘strandbeest’ van kunstenaar Theo Jansen. Met pvc-buizen en tiewrap bouwt Jansen beweeglijke levensvormen die we nog niet kennen.

Wanneer : dinsdag 28 mei
Tijd : 16:00
Locatie : La Lotteria, Beethovenstraat 200
Borrel : vanaf 17:30 bij Crowne Plaza

Heeft u interesse om dit evenement bij te wonen? Dan kunt u zich hier aanmelden. (Member Only.)