Act of Seeing: een performance van Danielle van Vree (19 t/m 27 september)

Act of Seeing is een performance op het Gustav Mahlerplein over het kijken naar, en zien van de ander. Zijn we nog aanwezig voor de ander in een wereld die steeds virtueler en afstandelijker wordt?

Datum : donderdag 19 & vrijdag 20 september + donderdag 26 & vrijdag 27 september
Tijd : 12.30 en 17.00 uur
Duur : 30 minuten
Verzamelpunt: ingang Circl, Gustav Mahlerplein 1B

Extra lezing : Op 19 september wordt de performance voorafgegaan door een lezing door filosoof Rob van Gerwen over het belang van contact met de ander. Deze duurt 45 minuten en start om 15.45 uur. Verzamelpunt: Zuidplein voor café Ox & Bucks.

Extra rondleiding : Op 26 september wordt de performance voorafgegaan door een rondleiding over kunst en architectuur op Zuidas, met het thema ‘zien van de ander’ als rode draad. Deze start om 15.00 uur. Verzamelpunt: AkzoNobel Essential Art Space, Christian Neefestraat 2. Na een kunstrondleiding bij AkzoNobel lopen we met gebiedsexperts over Zuidas naar duurzaam paviljoen Circl van ABN AMRO waar om 17.00 uur de performance start.

Aanmelden noodzakelijk : Act of Seeing is gratis toegankelijk, zowel in het Nederlands als in het Engels. Graag reserveren voor de performance, lezing en/of tour, i.v.m. een maximaal aantal deelnemers. Dit kan via reserveren.performance@gmail.com. Bij slecht weer gaat de performance door en raden we u aan een paraplu mee te nemen.