Doppio Espresso viert haar 2 jarig bestaan op de Zuidas

Date : 14/06/2019

Op 20 juni vanaf 17.00 uur viert Doppio haar tweejarig bestaan op de Zuidas met 100 gratis pilsjes en live muziek van DJ Brian Mann.

Een verborgen parel op de Gustav Mahlerlaan 16; een espressobar waar je ook goed kunt eten, vergaderen, werken, borrelen en catering kunt afnemen allemaal tegen betaalbare prijzen met een snelle, hartelijke bediening waar de gast herkend wordt!

Doppio biedt hoogwaardige, kwaliteit (ijs)koffie en huiswijnen uit Milaan, al heel vroeg open voor ontbijt met yoghurt en noten of fruit, lunch met een Italiaans frittata, salades of driedubbele tosti’s met kazen en perzik, de dag afsluiten met een heerlijk wijntje, biertje of cocktail op het terras.

De filosofie van de eigenaar is dat goede koffie, huiswijnen uit Italië en gezond eten de basis moet zijn voor iedereen op een plek waar je je gewoon welkom voelt en staat voor betaalbare prijzen en snelle en hartelijke bediening danwel catering op locatie. Ook is Doppio gehuisvest in een unieke locatie met hoge glazen puien, veel natuurlijk lichtinval, gratis wifi, stekkerdozen, een afgesloten meeting room met tv-scherm welke je al voor een tientje per uur kunt huren. Een ideale plek ook om te werken maar ook af te huren voor recepties, borrels, pop-up, conceptstore en locatie als filmset.