Van Zuid naar Centrum naar Noord!

Date : 17/08/2018

Tijdens een ontspannen weekend op de Waddeneilanden deze zomer, kwam ik GVB directrice Alexandra van Huffelen tegen. Ik feliciteerde haar met de opening van de Noord/Zuidlijn en zij vroeg natuurlijk direct of ik al een ritje had gemaakt. Oeps, die kans had ik nog niet gezien, vertelde ik met het schaamrood op de kaken. Terug in Amsterdam, maakte ik meteen een ochtend in mijn agenda vrij en laadde ik mijn OV-chipkaart op. Vanuit het WTC stapte ik voor het eerst in de nieuwe metrolijn en voelde bijna dezelfde spanning als bij een bezoek aan een attractiepark. Ik ben bij alle metrostations uitgestapt en ben overal naar buiten gelopen. Wat is deze lijn te gek geworden en wat ben je overal snel! De prachtige kunst, de lange roltrappen, het tempo en de frequentie van lijn 52 (de Noord/Zuidlijn), ik ben echt onder de indruk. Dus voor alle Zuidassers die nog geen ritje hebben gemaakt: snel doen!

Op de cover van deze editie staat Irine Gaasbeek, Country Director van Accenture Nederland. Ze bekleedt deze functie nog niet heel lang en heeft veel zin in de toekomst! Ze vertelt van alles over haar ervaringen en wat haar inspireert. We hebben ook een korte video met haar gemaakt. Je kan de video terugzien via onze onlinekanalen.

En over onlinekanalen gesproken… Hello Zuidas heeft een te gekke nieuwe website! Neem je snel een kijkje? En schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief! Wie weet win jij dan wel twee tickets naar Rome. 😊